Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Vakantiepark in Brabant

Op zoek naar een leuke vakantie in de natuur van Brabant? Bij ons zit je goed! Kom langs op ons Vakantiepark in Noord-Brabant en geniet van de welbekende brabantse gezelligheid. Het park is gelegen in Herpen, omgeven door de bossen en natuur. Ben je meer een stadsmens? De oudste stad van Nederland: Nijmegen ligt op een steenworp afstand van het park. Als je al uitgekeken bent op Nijmegen, dan kan je altijd nog 's Hertogenbosch bezoeken!

Bekijk onze accommodaties


 Jouw verblijf op een Vakantiepark in Brabant

Wanneer je verblijft op een vakantiepark in Noord Brabant kan je écht genieten. Of je nu lekker actief wilt zijn of liever een relaxte vakantie wilt hebben, het is allemaal mogelijk. Ons park is geschikt voor jong én oud. Het park is omgeven door prachtige natuur. Kinderen kunnen lekker spelen en zwemmen (april tot september) op ons park. Herperduin's entertainment team zorgt er in de zomervakantie voor dat de kids de hele dag vermaakt worden, terwijl je zelf geniet van het weer, de natuur, avontuur of de Gratis WiFi. Wil je je hond niet achterlaten terwijl je op vakantie gaat? Geen probleem! Honden zijn toegestaan op ons park en er zijn speciale plekken waar honden los kunnen lopen. 

Faciliteiten op ons Vakantiepark in Noord-Brabant 

  1. (Overdekt) Zwembad
  2. Restaurant met Terras
  3. Speelbos Da's Leuk
  4. Uitkijktoren
  5. Voetbal, Volleybal, Tafeltennis
  6. Animatieteam
  7. Gratis WiFi 
  8. Fietsverhuur

Een accommodatie huren in de bossen in Brabant

Jouw verblijf in een accommodatie in de bossen van Brabant is ideaal voor natuurliefhebbers. Het park is omgeven door de bossen en er is genoeg te verkennen: De Herpse bossen, natuurcentrum de Maashorst, Tuinen van Appeltern en nog veel meer. De natuur kan al wandelend verkend worden, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te mountainbiken of rustig te fietsen. 

Overzicht van het vakantiepark