Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Meer informatie over Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin is uitgestrekt over een groot bosrijk gebied. Het park bestaat uit 2 parken met bungalows; Herperduin en De Bosrand, camping Herperduin met toeristische plaatsen en Safaritenten, groepsvilla Wevershof voor grotere groepen en zwembad de Kriekeput (op loopafstand van de receptie).

  1. Op park Herperduin (autovrij) is de receptie gelegen met een winkel, fietsverhuur en onze wasserette. Tevens vindt u hier een grote speeltuin.
  2. Op park De Bosrand (500 meter van de receptie) is geen receptie. U mag de auto hier wel bij de bungalow parkeren. Tevens heeft De Bosrand een grote speelweide met speeltoestellen.
  3. Onze camping heeft toeristische plaatsen met of zonder elektra. Een huisdier is van harte welkom mits aangemeld bij de reservering. Op het kampeerterrein ligt een grote speeltuin. De Safaritenten staan ook op onze camping.
  4. Zwembad de Kriekeput (april-oktober geopend) is op loopafstand van de receptie gelegen(andere zijde van de weg, dus oversteken). Het zwembad is gratis te bezoeken voor gasten van ons park die zich hebben ingeschreven en een polsbandje voor entree hebben ontvangen(en dragen).

Uw hond is op ons park ook welkom! 

Wel even bij de reservering vermelden a.u.b.. Sommige bungalows en velden zijn huisdiervrij.

Op het hele park geldt een aanlijnplicht. In het bos mag de hond op verschillende plaatsen lekker los.

Bekijk hier de kaart van het begrazingsgebied van de grote grazers die in de Maashorst/Herperduin rondlopen. De losloopgebieden voor de hond staan ook op deze kaart aangegeven.

Onze bungalows zijn rookvrij

Per 1 januari 2020 zijn alle gebouwen op vakantiepark Herperduin, zowel park Herperduin, park de Bosrand, camping Herperduin, de Safaritenten als onze groepsvilla Wevershof, rookvrij. Het is nooit toegestaan in een bungalow te roken.