Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Groepsvilla Wevershof

  1. maximaal 20 personen (+ 4 kleine kinderen)
  2. 10 slaapkamers
  3. gratis WiFi

Groepsvilla Wevershof is geschikt voor maximaal 24 personen en de perfecte locatie voor familiereünies of bedrijfsdagen. Het grote vakantiehuis ligt vrij van de camping en de bungalows, vlakbij het (overdekte zwembad) en heeft een eigen tuin en ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde. 

Indeling:  De groepsvilla, bestaande uit drie woonlagen, beschikt over 10 slaapkamers met eenpersoonsbedden waarvan 9 met een eigen wasgelegenheid. Verder is er een gezellige zit/eetkamer met een open haard, openslaande deuren naar een ruim terras. In de achtertuin staat een glijbaantje, wipje, zandbak en een BBQ. De keuken beschikt over een 6-pits fornuis, oven en afwasmachine. Op de beneden verdieping is er een kleine bar, een tweede zitruimte (met o.a. bioscoopstoelen) met tv, bubbelbaden en een infrarood-sauna.

Groepsvilla Wevershof staat aan de overzijde van de weg t.o.v. de receptie. Wevershof beschikt over gratis wifi.

Groepsvilla Wevershof is niet geschikt voor mindervaliden in verband met de trappen naar de slaapkamers en de sanitaire voorzieningen.

Boek direct

(u boekt onze bungalows via de website van Hoogenboom )

Goed om te weten
Indien bij aankomst blijkt dat uw gezelschap bestaat uit een groep welke niet onder familieverband valt, behouden wij ons het recht een borg per persoon te hanteren van €250,-

Andere accommodaties 

Bent u opzoek naar een andere soort accommodatie? Bekijk dan een van onze andere accommodaties. U kunt bijvoorbeeld bungalows hurensafaritenten hurengroepsaccommodaties huren of een kampeerplaats reserveren.

 

Groepsactiviteiten

U kunt de leukste groepsactiviteiten boeken bij ondernemers in buurt. U kunt bijvoorbeeld een leuke spellentocht wandelen/fietsen, boerengolf spelen, Solex rijden of midgetgolven op een uitdagende baan.

 

Terug naar overzicht