Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Zwembad De Kriekeput

Reservering maken

Zwembad De Kriekeput is open!
Gebruik maken van het zwembad kan alleen als u een reservering heeft gemaakt Er is geen maximum capaciteit, maar registratie is verplicht. 

Een reservering maken kan via de website van De Kriekeput.

Algemene informatie

Net buiten het terrein van de bungalows, op loopafstand van de receptie maar aan de overzijde van de weg (oversteken) ligt ons zwembad De Kriekeput. 

Vanaf begin april tot het einde van de herfstvakantie kan je komen zwemmen bij De Kriekeput! Bij mooi weer zal het overdekte deel van het zwembad openen, zodat je ook van de buitenlucht kunt genieten. Is het weer minder aangenaam, dan zal de overkapping gesloten zijn. 

Voor de allerkleinste zwemmers is er een kinderbad, verdeeld in een 10, 20 en 30 cm bad. In het grote bad, met een maximale diepte van 1.40 m, bevindt zich een bubbelgedeelte, een kleine glijbaan en een eekhoornsproeier.

Duiken is verboden.

Na uren spetteren en spelen in het zwembad, is het extra genieten van een verfrissend drankje op het terras of een lekker hapje bij Eeterij De Kriekput. Het zwembad en de eeterij zijn in hetzelfde pand gevestigd.

Het zwembad is gratis te bezoeken voor gasten van ons park die zich hebben ingeschreven en een polsbandje voor gratis entree hebben ontvangen(en dragen).

Het zwembad de Kriekeput is geopend tot einde herfstvakantie en daarna, i.v.m. de wintersluiting, geslotenen tot april van het volgende jaar.

Faciliteiten overzicht