Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Kamperen in de bossen

Het campinggedeelte ligt op een apart terrein op loopafstand van onze bungalows aan de overzijde van de weg(oversteken). De camping bestaat uit meerdere velden, elk met zijn eigen indeling en kenmerken, waardoor er voor iedereen altijd een mooi plekje is. Er zijn grotere velden, kleinere velden, velden waar uw hond welkom is, autovrije velden, velden voor liefhebbers van wat meer privacy en ook voor uw camper is er een plekje vrij.  Door de ligging tussen de bomen kunt u kiezen uit zonnige en halfschaduwplaatsen. De gehele camping is ook omringd door groen.

Onze kampeerplaatsen

Alle plaatsen zijn rond de 100 m2 groot en de comfortplekken met elektra hebben ook TV aansluiting. Andere voorzieningen zijn het bio-ecologische toiletgebouw met voldoende WC’s en douches, wasplaatsen, een babyroom en een invalide-badkamer afgesloten, (borg voor sleutel). De camping van het vakantiepark heeft een eigen speeltuin voor de kleintjes, een volleybalveld en een tafeltennistafel. 

Kindvriendelijke camping

Familiecamping Herperduin is een kindvriendelijke camping in Noord-Brabant. De camping is uitgerust met vele faciliteiten bestemd voor kinderen. Op onze kindercamping in Brabant kunt u verblijven met de hele familie, verblijf bijvoorbeeld op een natuurplaats . Het vakantiepark beschikt over speeltoestellen, een zwembad(april tot september), een speelbos, restaurants en nog veel meer!

Meer informatie & boeken

Hieronder vindt u een overzicht van alle velden zodat u eventueel zelf kunt bepalen welk veld het beste bij u past voordat u gaat boeken.

Op het A veld bevindt zich de recreatie in de zomer, daar ligt ook de vuurplaats.

Boek hier uw kampeerplaats

Prijslijst kamperen 2024

 Plattegrond camping

Andere accommodaties 

Heeft u geen kampeerbenodigdheden, dan kunt u ook kiezen om te verblijven in een van onze andere accommodaties. U kunt bijvoorbeeld bungalows hurensafaritenten huren, of de groepsaccommodaties huren .

 

 

Kampeerplaats in de Bossen Herperduin

 

Kies het veld dat bij u past!

Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw hond meenemen, een plaats met of zonder elektra of een autovrije plek... In het boekingssysteem kunt u deze wensen selecteren, waarna de beschikbare plaatsen voor u zichtbaar worden.

BOEK HIER UW KAMPEERPLAATS