Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Kamperen in de bossen

Het campinggedeelte ligt op een apart terrein op loopafstand van onze bungalows aan de overzijde van de weg(oversteken). De camping bestaat uit meerdere velden, elk met zijn eigen indeling en kenmerken, waardoor er voor iedereen altijd een mooi plekje is. Er zijn grotere velden, kleinere velden, velden waar uw hond welkom is, autovrije velden, velden voor liefhebbers van wat meer privacy en ook voor uw camper is er een plekje vrij.  Door de ligging tussen de bomen kunt u kiezen uit zonnige en halfschaduwplaatsen. De gehele camping is ook omringd door groen.

Onze kampeerplaatsen

Alle plaatsen zijn rond de 100 m2 groot en de plekken met elektra hebben ook TV aansluiting. Andere voorzieningen zijn het bio-ecologische toiletgebouw met voldoende WC’s en douches, wasplaatsen, een babyroom en een invalide-badkamer afgesloten, (borg voor sleutel). De camping van het vakantiepark heeft een eigen speeltuin voor de kleintjes, een volleybalveld en een tafeltennistafel. 

Meer informatie & boeken

Hiernaast vindt u een overzicht van alle velden zodat u eventueel zelf kunt bepalen welk veld het beste bij u past voordat u gaat boeken.

Boek hier uw kampeerplaats

Prijslijst kamperen 2021 

 Plattegrond camping

 

Kies het veld dat bij u past!

Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw hond meenemen, een plaats met of zonder elektra of een autovrije plek... In het boekingssysteem kunt u deze wensen selecteren, waarna de beschikbare plaatsen voor u zichtbaar worden.

BOEK HIER UW KAMPEERPLAATS