Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Restaurant De Kriekeput

Vanaf 1 juni zijn wij elke dag geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. 
 
Ons restaurant en terras voldoet helemaal aan de richtlijnen van het RIVM. Dus er is genoeg ruimte om veilig en lekker te komen genieten van lunch of diner!  i.v.m. het maximaal aantal gasten van 26 personen dat we mogen ontvangen, is reserveren verplicht. 
In de avond gaan we voorlopig met 2 tijdsblokken werken waarop je kunt reserveren: van 16:00 uur tot 19:00 uur en van 19:00 uur tot 21:00 uur. Wil je alvast een tafeltje reserveren om zeker te zijn van een plek?
 
Overdag kan je zonder reservering bij ons komen genieten. Wanneer we geen plek meer hebben, heb je de mogelijkheid om te wachten op de daarvoor bestemde plaats.
 
Online eten bestellen kan op https://kriekeput.nl/online-eten-bestellen/
 
Heb je nog vragen? Bel ons gerust :0486-415100 of 06-12665820.
 

 

Lekker eten, drinken en zwemmen in Herpen!

 
Kindvriendelijk restaurant De Kriekeput in Herpen is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en tevens officieel Natuurpoort van Brabant en natuurgebied de Maashorst. De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst. Met volop parkeer gelegenheid. Bij de Eeterij kunt u op ieder moment terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. En we hebben een prachtig zwembad die geopend is van 1 april tot einde van de herfstvakantie. Tevens kunt u met kleine en grotere groepen in ons restaurant terecht voor een Bourgondische koffietafel of brunch, gezellig feesten of een BBQ.

Faciliteiten overzicht