Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Zandhotel

Geïnspireerd door de IJshotels in Zweden en Finland, is er op zandsculpturenfestivals in Friesland en Brabant een uniek kunstproject gerealiseerd; namelijk een “pop-up Zandhotel”. 

Het Zandhotel kreeg aandacht van pers uit meer dan 30 landen, waaronder de New York Times, CNN, BBC, Today.comThe GuardianBuzzfeedFoodandwine.comExpressen.se etc. Er kwamen zelfs filmploegen uit Azië en het Midden-Oosten, en diverse bekende mensen hebben in het Zandhotel overnacht.

In navolging op dit grote succes heeft de organisatie besloten om op zoek te gaan naar permanente locaties voor het Zandhotel, zodat gasten jaarrond in het bijzondere Zandhotel kunnen overnachten. Na het vinden van de juiste locaties, zijn in 2019 dan ook twee Zandhotels in Nederland gerealiseerd. De komende jaren zullen hier gaandeweg nieuwe locaties bijkomen!

Het Zandhotel is een “tinyhouse”, en bestaat dus ook maar uit 1 slaapkamer, met natuurlijk een badkamer. Het Zandhotel is een gethematiseerde verblijfsaccommodatie, volledig in de sfeer van Zandsculpturen. Er staan diverse zandsculpturen rondom het Zandhotel, en zelfs in de Zandhotelkamer zijn de muren met zand bekleed, en staan er diverse kleine zandsculptuurtjes. Uiteraard is er een comfortabel (zandvrij!) bed, en een luxe badkamer….. onze gasten zijn van alle gemakken voorzien!

Andere accommodaties 

Bent u opzoek naar iets anders? Bekijk dan of een van onze andere accommodaties bij u past. U kunt bijvoorbeeld bungalows hurensafaritenten hurengroepsaccommodaties huren of een kampeerplaats reserven.