Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Overnachten

In het natuurpark bevinden zich 49 witte, stenen huisjes met romantische rieten daken. Het terrein is licht glooiend en gaat ongemerkt over in het 400 ha grote natuurgebied van Herpen dat geheel autovrij is en waar u ongestoord kunt wandelen, trimmen of fietsen. De bungalows liggen zeer ruim over het park verspreid, met voldoende zon en speelruimte. En wegens het ontbreken van verkeer, kunnen ook de allerkleinste gasten rustig rondscharrelen. De huisjes zijn knus en gezellig en precies geschikt voor het aangegeven aantal personen. De bungalows zijn compleet ingericht met o.a. koffiezetapparaat, keuken met 4-pits gasstel, afzuigkap en koelkast, badkamer met toilet en douche of bubbelbad, wastafel in de slaapkamer, televisie, centrale verwarming of gashaard en een terras met meubilair.

Romantische vakantiebungalows in een oase van rust 

Camping Herperduin 

Ligt op een apart terrein op loopafstand van onze bungalows en bestaat uit een aantal grote velden en enkele kleinere velden voor liefhebbers van wat meer privacy. Door de ligging tussen de bomen kunt u kiezen uit zonnige en halfschaduwplaatsen. Het geheel is omzoomd door groensingels.

Alle plaatsen met elektra hebben ook TV aansluiting. Andere voorzieningen zijn het bio-ecologische toiletgebouw met voldoende WC’s en douches, wasplaatsen, een babyroom en een invalide-badkamer(afgesloten, borg voor sleutel). De camping van het vakantiepark heeft een eigen speeltuin voor de kleintjes, een volleybalveld en een tafeltennistafel. 

Boek nu