Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Oss

Oss, een echte Brabantse stad, maar dan met de gezelligheid van een dorp. Tijdens je vakantie op Herperduin is deze stad zeker een bezoekje waard. In het bruisende Oss vind je een rijk aanbod aan winkels en eetgelegenheden. 

Een culinaire stad is Oss zeker ook. Je vindt er tal van gezellige cafétjes waar je heerlijk kunt lunchen of borrelen en restaurants met diverse 'keukens' voor een kostelijk diner. Oss staat ook bekend om zijn smaakvolle streekproducten als de vruchtenjam en speciaalbier. Een ideale plek voor degene die van een lekker hapje en drankje houdt. 

Plan een gezellig dagje uit met de kinderen en ga naar Speeltuin Elckerlyc. Gegarandeerd een dag vol verrassingen en avontuur. In de speeltuin met houten kastelen beleven kinderen uren plezier.

In Oss bezoek je ook het grootste en rijkste vorstengraf van Nederland. In 1933 werd het uit de ijzertijd gedateerde graf ontdekt en onderzocht. Er zijn onder andere met goud versierde wapens, hout en kleding gevonden. De opgravingen tonen de rijkdom van iemand met veel aanzien die er zijn laatste rustplaats vond.

Omgeving overzicht