Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Wandelen

Er zijn diverse mogelijkheden om de omgeving al wandelend te ontdekken en te genieten van de natuur in Noord-Brabant. Wandelen in Herperduin biedt vele mooie plekjes aan.  

Rondje Herperduin Wandelen

Rondje Herperduin is een mooie wandelroute die vlakbij Vakantiepark Herperduin gemaakt kan worden. Vanaf Natuurpoort De Kriekeput - De Maashorst in Oss loopt men een kleine 6 kilometer door de prachtige natuur.

Bekijk hier de kaart van het begrazingsgebied van de grote grazers die in de Maashorst/Herperduin rondlopen. De losloopgebieden voor de hond staan ook op deze kaart aangegeven.

Wandelen in de Herpse bossen

In onze prachtige bossen is het ook heerlijk wandelen met kinderen. Loop bijvoorbeeld eens de Osje wandelroute in Herperduin. De route is ongeveer 1,5 kilometer lang. Het begin en het einde van de route is bij natuurspeeltuin het Klauterwoud (bij theater Hoessenbosch). Adres: Hoessenboslaan 51 in Berghem (op loopafstand in onze bossen). Bekijk hier het bijbehorende wandelboekje

Wandelen door De Maashorst

Bij Natuurcentrum De Maashorst worden verschillende wandelactiviteiten georganiseerd. Je kunt er zelf op uit, met het hele gezin of zelfs met een gids. 

Overasseltse en Hatertse vennen

Op ongeveer 20 minuten rijden van het vakantiepark liggen de Overasseltse en Hatertse Vennen. Een prachtig natuurgebied met rivierduinen, delen bos en vennen. Een mooi stukje natuur waar je wel een aantal uurtjes zoet bent voor een wandeling met het hele gezin. Een bijzondere stop maak je bij de Sint Walrickkapel en de zogenoemde koortsboom. Het verhaal luidt dat je een lapje van de kleding van een zieke aan de boom vast moet binden om te zorgen dat de ziekte weg gaat. De plaats is een waar bedevaartsoord geworden. 

Stel je eigen wandelroute samen met de routeplanner van Visit Brabant en ontdek herperduin wandelend.

Bekijk de Fiets- en wandelagenda en ontdek wat er te doen is in de regio van Herperduin. Blijf op de hoogte van de mooiste plekjes in Herperduin. 

 

Omgeving overzicht