Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Toverland

Beleef een magische dag met de hele familie in Attractiepark Toverland! In het park kom je terecht in zes verschillende werelden waar je uiteraard kunt genieten van leuke attracties. 

In Port Laguna leer je vanalles over magie en toveren. Tijdens een interactieve tovershow kun je samen met de familie Magistralis jouw eigen toverkrachten ontdekken.

In de Avalon, de betoverende wereld van Merlijn, vind je spectaculaire attracties als de Fénix achtbaan of de bootjesattractie Merlin's Quest.

In de Ithaka wereld trotseren helden hun grootste angsten. Neem plaats in de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux, de Troy.

In Land van Toos zullen de jonge avonturiers zich prima vermaken. Beklim de Klimhoed, maak een ritje in de Toos-Express of dwaal rond in het Dwaalhof.

Het magische woud, Wunderwald, zorgt voor veel avontuur! Ga van de wildwaterbaan Expedition Zork of kies voor de bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn.

Een kleurrijke en vrolijke wereld is die van de Magische Vallei. Lekker dol worden in de Dwervelwind achtbaan, een avontuur op een wilde rivier in de Djengu River of al motorrijdend de Booster Bike achtbaan af.

Uiteraard zijn er verschillenden horecagelegenheden op het park te vinden, zodat je tijdens een dag vol plezier ook even tot rust kunt komen met een hapje en drankje. 

Omgeving overzicht