Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

BillyBird Park Hemelrijk

Of het nou mooi weer is of iets minder... Je kunt een dag vol plezier beleven met het hele gezin! Dit recreatiepark beschikt over een mooi strandbad met daaromheen verschillende binnen- en buitenattracties voor iedereen. Denk aan een familie-achtbaan, een bootjesglijbaan en een binnenspeeltuin. 

Binnenspeeltuin Zeeroversland

Mocht het regenen tijdens de vakantie op Herperduin, dan is de binnenspeeltuin het ideale uitje. Hier draait alles om piraten! Je kunt torens beklimmen, in touwbruggen klimmen, glijbanen afglijden en urenlang springen op de springkussens. Voor kinderen jonger dan zes jaar is er een aparte speelzone.

Survivallen op het strandbad

Bij heerlijk weer biedt het strandbad op het BillyBird Park vele leuke bezigheden. Je kunt er natuurlijk lekker zwemmen en zonnen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om te waterfietsen of een spannend touwenparcours te doen. Rondom het strandbad zijn diverse attracties, als de hoge Klimberg Hemelaya, glijbanen, bootjesglijbaan en de familie-achtbaan. 

Buitenspeeltuin Kinderland

Er is ook aan de allerkleinsten gedacht! In Kinderland, een speelgebied afgeschermd van het water, vind je vele vermakelijke activiteiten. Er is bijvoorbeeld een Kinderkermis met botsauto's en een draaimolen. In het leuke Speelcircus kun je het balanceren oefenen net als een acrobaat. In de Ballenfabriek kun je een ballengevecht houden en plonsen in de ballenbak.

In het BillyBird Park Hemelrijk vind je gegarandeerd speelplezier voor de hele familie! 

Omgeving overzicht