Menu

Informatie Coronavirus

Geplaatst: 27-03-2020

Het aantal besmettingen met het coronavirus (COVID-19) neemt nog altijd toe in Nederland.

De situatie verandert met de dag.

 

Ook voor ons personeel en onze (camping) gasten gelden de maatregelen die door de overheid en de gemeente worden opgelegd. Dit kan dagelijks veranderen. Dit is voor iedereen een lastige situatie maar probeer a.u.b. de maatregelen te respecteren voor uw eigen gezondheid en de gezondheid voor de mensen om u heen.

Wij denken graag met u mee:

* Alle bungalow-boekingen die zijn gemaakt voor aankomsten tot 29 mei 2020 mogen kosteloos worden omgeboekt naar een latere datum in 2020. Neemt u hiervoor contact op met onze receptie; 0486-411383.

* Deze regeling geldt ook voor onze campinggasten. Onze campingasten die geboekt hebben met een aankomstdatum tot 29 mei kunnen een tegoed ontvangen voor het betaalde bedrag voor betreffende reservering. Zij kunnen met dit tegoed een nieuwe reservering maken tussen 1 juni en 1 oktober 2020. Het tegoed wordt verrekend.

Onze camping is ( tot nader order) gewoon geopend vanaf 28 maart. 

* Voor onze Safaritenten gelden de corona-maatregelen zoals de overheid en de gemeente hebben bepaald. Vooralsnog kan u gebruik maken van uw geboekte Safaritent. Wilt u annuleren dan krijgt u een tegoed waarmee u een boeking kunt maken voor later in het seizoen 2020. Het tegoed wordt verrekend.

* Wij kunnen in onze groepvilla Wevershof de corona-maatregelen niet handhaven. Wevershof zal daarom (tot nader order) gesloten blijven tot 1 juni.

 

Meest gestelde vragen

* De gast wil zijn vakantie bij vakantiepark Herperduin afzeggen vanwege corona. Kan hij dat doen en krijgt hij dan zijn vooruitbetaalde boekingssom terug?

Nederland, en dus ook ons park en de omgeving, zijn niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. De gast kan dus gewoon bij ons vakantie houden. Als hij annuleert vanwege het coronavirus, dan impliceert dat niet dat hij het vooruitbetaalde bedrag kan terug claimen. De annuleringsregeling van de (HISWA)RECRON-voorwaarden is van toepassing en dat betekent dat de gast een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen. 

Kan de gast eventueel een beroep doen op de dekking van zijn annuleringsverzekering?

Voor een eventueel afgesloten annuleringsverzekering is er geen sprake van een geldige annuleringsreden en volgt er geen terugbetaling van de annuleringskosten uit de verzekering. Tenzij de gast zelf ziek is of een reisgenoot ziek is of -ingeval hij niet ziek is- hij zich heeft bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte.  Dit laatste is overigens meestal niet het geval. Ingeval van annulering omdat de gast zelf of een van zijn reisgenoten ziek is, moet er wel een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering.

Op de site van RIVM staat de meest actuele informatie voor heel Nederland.

Op de site van de Recron staat  actuele informatie voor o.a. recreatieparken en er staan nog veel meer "meest gestelde vragen".

Zijn uw vragen nog niet beantwoord dan mag u natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze receptie; 0486-411383.

 

 Nieuws overzicht