Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Safaritent Reserveren

  1. maximaal 6 personen
  2. 40 m2
  3. 2 slaapcabines

Onze 6 safaritenten staan op ons campingterrein en zijn standaard ingericht voor zes personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig.

Indeling: Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (matras 140x200 cm met 2 x 1 pers. dekbedden). In onze tenten staat een keuken op wielen die eenvoudig naar buiten te verplaatsen is zodat er bij mooi weer lekker buiten gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken. Verder staat er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Een belangrijk kenmerk van onze safaritenten is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zijn. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen welke allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden.

Er zijn geen sanitaire voorzieningen en er is geen stromend water aanwezig in de tent. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel.  Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig. 

boek hier 

PRIJSLIJST 2024

Terug naar overzicht