Menu
Tijdelijke werkzaamheden op ons park

Zandhotel

Heerlijk genieten in een bosrijke omgeving, in het gezellige en bourgondische Brabant? Ook het Zandhotel in Brabant is een soort “tiny house” voor twee personen, en bestaat uit een  “slaapkamer in museumsfeer” met ruime en luxe badkamer. Een prachtige en unieke accommodatie, volledig ingericht met Zandsculpturen (binnen en buiten), die gerealiseerd is midden in natuur- en recreatiegebied Herperduin (ook wel de Herpse Bossen genoemd). 

Het Zandhotel Brabant staat welliswaar op ons gezellige Vakantiepark Herperduin, maar omdat het Zandhotel slechts uit 1 kamer bestaat, heeft de organisatie van zandhotel.nl gekozen om de boekingen via AirBNB te laten lopen. Een ontzettend handig boekingsysteem, zodat je meteen kan zien of het Zandhotel beschikbaar is of niet. Lukt het écht niet via AirBNB? Stuur dan een mailtje via info@zandhotel.nl

BOEK HIER

Andere accommodaties 

Bent u opzoek naar een andere soort accommodatie? Bekijk dan een van onze andere accommodaties. U kunt bijvoorbeeld bungalows hurensafaritenten hurengroepsaccommodaties huren of een kampeerplaats reserven.

Terug naar overzicht